Najneobičnija zarada: Kladio se da će Suarez nekog ujesti i – pogodio!

[dropcap]BRAZIL[/dropcap] Urugvajski napadač Luis Suarez voli da ujeda svoje suparnike. To je već sada i definitivno jasno jer je po treći put u karijeri upravo tako iznenadio svog rivala, a najnovija žrtva bio je italijanski defanzivac Đorđo Kjelini. Suarezov najnoviji incident je, pritom, obradovao jednog Norvežanina – koji se kladio da do ugriza doći!

Tomas Siversen je na dan početka Mundijala bio u kladionici i igrao razne igre. Pred njim su bile mnoge mogućnosti, od pogađanja ishoda rezultata mečeva, preko pogađanja novog šampiona planete, pa sve do ličnog izbora nekog neobičnog detalja. On je odlučio da pita kladioničara može li da se kladi da će Luis Suarez nekog ugristi na Svjetskom prvenstvu.

Radnik u kladionici “Betson” je prihvatio prijedlog i ponudio mu kvotu 175. Tomas Siversen je izvadio 32 norveške krune, što je oko 3,83 evra, uplatio tiket i – čekao.

U drugom poluvremenu meča Italija – Urugvaj Luis Suarez se pobrinuo da taj tiket “prođe”: ugrizao je Kjelinija za rame, pa je Norvežanin postao bogatiji za 671 evro, piše Blic.

“Iskreno, ovo je vjerovatno najbolesniji tiket koji sam odigrao u životu. Da ne spominjem da je najbolesniji koji mi je prošao. Iskreno, samo što sam se bio probudio kada se dogodio taj incident, tako da baš i nisam bio pri sebi u trenutku Suarezovog ugriza. Vidio sam potom ponovoljene snimke i… da, bio je to jedan vrlo poseban momenat. Ali, za mene uspješan, tako da sam sada srećan”, rekao je Siversen za Aftenposten.