Jasmin Repeša preuzima Budućnost

Hrvatski stručnjak Jasmin Repeša vjerovatno će postati novi trener podgoričke Budućnosti, koja je ostala bez trenera. Budućnost je otpustila Aleksandra Džikića pred meč sa Crvenom zvezdom u nedjelju i reprizu prošlogodišnjeg finala ABA lige. Kako javljaju beogradski mediji, Džikića će na klupi Budućnost naslijediti nekadašnji strateg Cibone, Tofaša, Splita, Slaska, Fortituda, reprezentacije Hrvatske, Rome, Benetona, Unikahe, Cedevite, Armanija i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Repeša je u izjavi za Sportklub praktično potvrdio da će doći na klupu crnogorskog kluba, ali da još ništa nije zvanično i da sigurno neće voditi Budućnost u meču protiv Zvezde. "Rano je za čestitke, a ono što je izvjesno je da neću voditi Budućnost protiv Crvene zvezde u derbiju koji je na programu u nedelju. Pregovori su u toku, obostrano interesovanje postoji, blizu smo dogovora. Međutim, o svemu ćemo opširno pričati kada sve bude gotovo, kada i ako stavim paraf na ugovor sa šampionom ABA lige", rekao je Repeša. Repeša je nedavno naslijedio Duška Vujoševića u reprezentaciji BiH, ali se sa tom reprezentacijom rastao i trenutno je bez kluba.

Hrvatski stručnjak Jasmin Repeša vjerovatno će postati novi trener podgoričke Budućnosti, koja je ostala bez trenera.

Budućnost je otpustila Aleksandra Džikića pred meč sa Crvenom zvezdom u nedjelju i reprizu prošlogodišnjeg finala ABA lige.

Kako javljaju beogradski mediji, Džikića će na klupi Budućnost naslijediti nekadašnji strateg Cibone, Tofaša, Splita, Slaska, Fortituda, reprezentacije Hrvatske, Rome, Benetona, Unikahe, Cedevite, Armanija i reprezentacije Bosne i Hercegovine,

Repeša je u izjavi za Sportklub praktično potvrdio da će doći na klupu crnogorskog kluba, ali da još ništa nije zvanično i da sigurno neće voditi Budućnost u meču protiv Zvezde.

“Rano je za čestitke, a ono što je izvjesno je da neću voditi Budućnost protiv Crvene zvezde u derbiju koji je na programu u nedelju. Pregovori su u toku, obostrano interesovanje postoji, blizu smo dogovora. Međutim, o svemu ćemo opširno pričati kada sve bude gotovo, kada i ako stavim paraf na ugovor sa šampionom ABA lige”, rekao je Repeša.

Repeša je nedavno naslijedio Duška Vujoševića u reprezentaciji BiH, ali se sa tom reprezentacijom rastao i trenutno je bez kluba.