Ćorić predsjednik AK Banjaluka

Goran Ćorić je izabran za predsjednika Atletskog kluba Banjaluka, a na sjednici Skupštine nagrađeni su i najbolji takmičari u 2018.

Osim Ćorića u UO su Radislavka Račić, Mladen Radaković, Momir Trubarac i Duško Tadić. Na sjednici održanoj u utorak usvojeni su izvještaji za 2018. godinu, a ocjenjeno je da je godina bila rezultatski uspješni.

“Naši atletičari su 2018. učestvovali na 62 takmičenja. Ocijenjeno je da je ova godina rezultatski bila veoma uspješna na pojedinačnim i ekipnim nastupima. Imali smo predstavnike na Olimpijskim igrama mladih, prvenstvu Evrope za mlađe juniore kao i na balkanskim prvenstvima. Naše tri ekipe su izborile pravo nastupa u Evropi: juniori na ekipnom prvenstvu Kupa šampiona, juniori i juniorke na Kupu šampiona u krosu, a oboreno je i nekoliko rekorda BiH i RS”, rekao je Goran Panić, trener AK Banjaluka.

Takođe, iz kluba je saopšteno da je na sjednici odlučeno da se intenzivnije raditi na poboljšanju uslova za rad i trenažni proces 2019. i narednih godina.

Na svečanom dijelu sjednice uručena su priznanja za rezultate u 2018. godini, a nagrađeni su: Aleksandra Roljić, Jelena Kosić, Nikola Brdar, Oleg Galić, Aleksandar Kovačević i Stefan Stanković.