Albanci krili dron u svlačionici

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Albanski fudbaleri sakrili su letjelicu koja je nosila zastavu „Velike Albanije“ u svojoj svlačionici pošto su napustili teren stadiona Partizana.

Delegat Hari Bin dva sata je tražio od Albanaca da iz svlačionice iznesu jedan od dva krunska dokaza prekida meča sa Srbijom piše B92.

Jedan od fudbalera albanske reprezentacije sa sobom je ponio dron u opštem metežu koji je nastao na terenu poslije prekida, ali niko u gostujućem timu nije želio Binu da izađe u susret.

Drugi krunski dokaz, zastava „Velike Albanije“, zbog koje je utakmica i prekinuta, završila je u kancelariji delegata.

Utakmica, koja je trebalo da bude odigrana u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, prekinuta je u 41. minutu, poslije skandalozne provokacije Albanaca, opšteg eteža na terenu i tuče koja je uslijedila.

Do prekida je došlo kada je letjelica na daljinsko upravljanje nosila zastavu „Velike Albanije“, sudija je zaustavio igru, da bi zastavu uhvatio Stefan Mitrović, kojeg su potom napali igrači Albanije. I navijači su uletjeli na teren, pa je sudija Martin Etkinson odveo igrače u svlačionicu, a poslije skoro sat vremena meč je i zvanično prekinut.