Rukometaši Borca se družili s mališanima

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Rukometni klub Borac M:tel predstavio se danas najmlađim navijačima u Osnovnoj školi “Georgi Stojkov Rakovski” u Banjaluci.

Mališanima su se predstavili i na brojna pitanja odgovarali igrači Srđan Trivundža, Milan Đukić i Marko Ćeranić, te trener Igor Rađenović. Osnovce je zanimalo sa koliko godina su pomenuti igrači krenuli u rukometnu sekciju, zašto su se opredijelili baš za taj sport, u kojim zemljama su igrali, koje trofeje su osvojili…

“Najljepše se družiti sa djecom. Od nas četvorice koji smo danas ovdje trojica su išla upravo u ovu školu i upravo ovdje smo prvi put uzeli rukometnu loptu u ruke. Rađenović, Ćeranić i ja smo iz ove škole krenuli sportskim putem, a nadam se da će se i ovi mališani odlučiti za rukomet”, rekao je Trivundža, jedan od najiskusnijih rukometaša banjalučkog kluba, koji je igrao u mnogim zemljama, od Srbije, Slovenije, Španije, pa do Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Milan Đukić je u kratkim crtama upoznao dječeke i djevojčice kako je tekla njegova karijera, pišu Nezavisne novine.

“Iz Kragujevca sam, igrao sam u Borcu pre tri godine, onda otišao u Belorusiju, pa se ponovo vratio u Banjaluku. Baveći se rukometom stekao sam mnoge prijatelje iz raznih zemalja i svima vama bih preporučio da se bavite sportom”, istakao je on.

Druženju sa mališanima, čiji cilj je bio promocija rukometa među najmlađima, prisustvovao je i Borko, maskota Borca, koji je, očekivano, privukao veliku pažnju.