Noletova supruga: Bila sam bez para, radila u kladionici i kao promoterka

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Ljepotica Jelena Ristić, koja je u četvrtak zvanično postala gospođa Đoković, kaže da nije oduvijek vodila lagan život, već da je u životu često bilo momenata kada nije imala para. O sastancima sa Novakom tokom tinejdžerskih dana, mogla je samo da sanja, budući da su im avionske karte bile skupe.

„Organizacija naših sastanaka graničila se sa naučnom fantastikom. Ja sam bila studentkinja koja je jedva sakupljala novac da ode u inostranstvo, a on teniser koji nije imao para da finansira tako težak i skupocen put. Avioni su za nas predstavljali svemirske letelice koje nismo mogli da dostignemo. Dovijali smo se na sve moguće načine“, rekla je Jelena.

Budući da nije dobila sportsku stipendiju za odlazak na studije u inotranstvu, snalazila se kako je umjela.

„Nisam se dugo zadržala u kladionici i nakon toga, bila sam promoterka događaja. Mnogo toga sam radila i ništa mi nije bilo teško, sve je to za ljude“, govorila je plavuša za emisiju “TV lica – kao sav normalan svet”, Tanje Peternek Aleksić, a prenosi Telegraf.

Jelena Đoković, devojačko Ristić otkrila je da je bila pravi tatin sin, budući da je priželjkivala autiće umjesto barbika.