Ne grize samo Luis Suares

[dropcap]RIM[/dropcap] Fudbaler Avelina Đanmario Komi očigledno je odlučio da kopira Luisa Suaresa pošto je na meču sa Barijem u Kupu Italije ugrizao Đuzepea De Luku.

Dva člana Serije B sastala su se u trećoj rundi Kupa Italije, Avelino je slavio 2:1, međutim, susret je ostao u sjenci incidenta koji se desio desetak minuta po početku drugog poluvremena, piše B92.

Tada je Komi za ruku ugrizao De Luku, koji je bijesno reagovao, zbog čega mu je pokazan crveni karton, pošto sudija očigledno nije vidio sam incident.

U tom trenutku, Bari je vodio sa 1:0, a samo nekoliko minuta kasnije Komi je svom timu donio izjednačenje, dok je Pocebon postavio konačan rezultat.

Poslije meča, Bari je objavio sliku na kojoj se vidi ugriz na De Lukinoj ruci, zajedno sa izjavom predsjednika kluba.

„Mi ne želimo nikakve kontroverze, ali želimo da skrenemo pažnju na incidente kakav je ovaj, u kojem je Komi ugrizao De Luku. Bari zaslužuje poštovanje, kao svi klubovi. Nastavićemo da djelujemo u ovom smjeru jer igrači i članovi klubova moraju da se ponašaju na pravi način, niko ne smije da dolazi ovdje i misli da može da radi šta god želi. Rekavši to, želim i da čestitam Avelinu na prolasku u narednu rundu Kupa“, rekao je Đanluka Paparesta, predsjednik Barija.

Suares je tokom karijere bio vinovnik tri incidenta u kojima je ugrizao protivničkog igrača, od kojih se posljednji desio na ovogodišnjem Mundijalu, kada je njegova ’žrtva’ bio Đorđo Kjelini.