Davidović: Igokea najrespektabilniji klub u RS

Košarkaški klub Igokea je naš najrespektabilniji klub, rekla je Jasmina Davidović, ministar porodice, omladine i sporta u Vladi RS nakon prijema za igrače, stručni štab i čelnike kluba iz Aleksandrovca povodom osvajanja Kupa BiH.

Igokea je prije nekoliko dana u kolekciju dodala još jedan trofej pobijedivši u finalu sarajevsku Bosnu.

“Čestitam Igokei na velikom uspjehu. Posljednje četiri godine je prvak BiH, učestvuje u ABA ligi i ima dobre rezultate. To je jedina sportska ekipa iz RS koja se trenutno takmiči u regionalnom takmičenju i ono što je meni važno jeste da u klubu postoje mlađe kategorije i da se radi na omasovljenju košarkaškog sporta, a i djeca koja se bave sportom okreću se zdravom načinu života. Igokea izuzetno prezentuje RS. “, rekla je Davidovićeva, prenose “Nezavisne”.

Boris Spasojević, predsjednik Igokee, zahvalio se u ime kluba na prijemu i izrazio nadu u skori ponovni dolazak u Ministarstvo:  “Nadam se da ćemo krajem maja kada osvojimo titulu šampiona BiH ponovo doći u Ministarstvo. Ministrica i njeni saradnici su prepoznali rad Igokee i danas smo se složili da je Igokea najbolj reprezent RS u ABA ligi, što govore rezultati.”

(Nezavisne.com)