Zvorničani zadovoljni pripremama u Krupnju

[dropcap]ZVORNIK[/dropcap] Fudbaleri zvorničke Drine su se vratili sa sedmodnevnih priprema u Krupnju i u nedjelju odigrali novu prijateljsku utakmicu u Gradačcu.

Trener Dragan Mićić je izuzetno zadovoljan onim što je odrađeno u ovoj planinskoj ljepotici.

“U našoj staroj bazi u Krupnju smo imali sve uslove za rad, kako od terena tako do hrane i dugih uslova. Radili smo svakodnevno po dva, a ponekad i tri puta i što se tiče fizičke spreme, nećemo imati nikakvih problema. Imali smo na raspolaganju 25 igrača i svima sam dao priliku da se iskažu. Uvidio sam dosta dobrih, ali i onih lošijih strana igrača, što ćemo morati ispravljati u preostalom vremenu do početka prvenstva. Postepeno se sužava spisak onih igrača na koje računam u prvenstvu. Najbitnije je da sada imamo daleko veću konkurenciju u timu jer na svako mjesto konkurišu po dva kvalitetna igrača, što nije bio slučaj u Prvoj ligi Republike Srpske”, rekao je Mićić.

U Krupnju je Drina odigrala samo jedan susret i to sa komšijama iz Donjeg Šepka i pobjedila sa 4:0. Do prve utakmice u Premijer ligi protiv Veleža u Mostaru slijedi još utakmica, piše Zvornikdanas.info.

“U srijedu idemo u Ljuboviju da odigramo utakmicu sa Kolubarom iz Lazarevca, a za vikend ćemo učestvovati na Memorijalnom turniru ‘Božidar Kićović’ u Loznici na kome će pored domaćina i organizatora Loznice i nas učestvovati i ekipe Mačve iz Šapca i Kolubare. Na ovim utakmicama ćemo nastojati da otklonimo uočene greške na utakmici protiv ekipe Zvijezde Gradačac, koja više godina igra Premijer ligu i u kojoj smo mogli da vidimo gdje smo mi u odnosu na jake protivnike”, dodao je Mićić.

Brige

Brige Mićiću zadaje povreda Edina Rustemovića, koju je zadobio na utakmici u Gradačcu.

“U prvi mah se čini da je povreda ozbiljnije prirode, ali ćemo ipak sačekati detaljniji pregled. Nadamo se da će on moći nastaviti sa radom nakon par dana mirovanja”, rekao je Anđelko Cvjetinović, fizioterapeut u ekipi Drine.