Teleoptik testira Srpsku

[dropcap]BIJELJINA[/dropcap] Omladinska fudbalska reprezentacija Republike U23 odigraće danas od 14 časova prijateljsku utakmicu protiv Teleoptika.

Susret će se igrati u sportskom centru “Zemunelo”, a igrači i stručni štab okupili su se juče u Etno-selu Stanišić gdje su odradili trening te će danas krenuti za Beograd.

“Odmah po okupljanju odradili smo trening i samo je Marinko Rastoka imao problema sa zadnjom ložom, pa nismo sigurni da li će biti u sastavu. Kod svih igrača vidljiva je želja da izbore mjesto u startnoj postavi i drago mi je što imaju takav odnos prema dresu reprezentacije. Ovo će im biti prilika da se pokažu u boljem svjetlu i da u budućnosti naprave kvalitetnije transfere. Iako se radi o prijateljskoj utakmici rezultat je bitan i svaki pozitivan ishod stvara pobjednički duh i jača ekipu “, istakao je pomoćnik selektora Zoran Dragišić.

Selektor Branimir Tulić imao je kadrovskih problema pred reprezentativnu akciju jer su mu zbog povreda otkazali Miloš Aćimović iz Leotara i Aleksandar Ćosović iz Radnika. Umjesto njih dvojice pozvana su tri fudbalera – Filip Filipović (Sutjeska, Foča), Nemanja Gavrić (Kozara, Gradiška) i Stojko Kikić (Podrinje, Janja).

Utakmica Teleoptik – Republika Srpska biće odigrana u sklopu manifestacije “Dan fudbala”, koja se održava povodom rođendana FS RS.