Prekinut post dug 301 dan

[dropcap]TREBINJE[/dropcap] Fudbaleri Leotara su nakon tačno 301 dan na svom stadionu “Police” uspjeli da osvoje tri boda i obraduju vjerne navijače, koji su ponovo, kao nekada, ispunili tribine i bili podrška mladoj ekipi Damjana Ratkovića.

Leotar je posljednju pobjedu na Policama ostvario 19. oktobra 2013, kada je pobijeđena Slavija (2:0). Od tada je upisao 9 poraza uz gol-razliku 1:25.

Golovima Lazara Zečevića iz penala i rezerviste Miloša Markovića Leotar je ostvario zlata vrijednu pobjedu nad Drinom HE 2:1.

“Zadovoljan sam, prije svega, rezultatom, ali i igrom u pojedinim trenucima. Imali smo oscilacija, periode dobre i loše igre. U drugom dijelu nakon primljenog gola pokazali smo karakter i nastavili da napadamo, što je rezultovalo našim drugim golom. Kada se sve sabere i oduzme, mislim da je naša pobjeda zaslužena i zahvalio bih publici koja je prepoznala ovo što se radi u Leotaru i došla u velikom broju da nas podrži. Nosili su nas svih 90 minuta i nadam se da će ih na sljedećoj utakmici za 15 dana biti još više, a da ćemo ih mi sa novim bodovima iz Vlasenice pozvati na najljepši način”, rekao je Damjan Ratković, trener Leotara, za Glas Srpske.

Trijumf Leotara je mogao biti i ubjedljiviji da su napadači, a prije svih 17-ogodišnji Miloš Aćimović, imali malo više koncentracije u samoj završnici. Sa druge strane, i Drina je imala nekoliko dobrih prilika, prije svega iz kontranapada.

“Evidentno je da imamo još prostora za napredak, kako u napadu, tako i u odbrani”, zaključio je Ratković.