Neefikasnost prvi problem bijeljinskog premijerligaša

[dropcap]BIJELJINA[/dropcap] Fudbalski klub Radnik ulazi u novu, treću uzastopnu, a petu ukupno sezonu u Premijer ligi BiH sa mnogo zebnje i neizvjesnosti.

Ekipa koja je u prošloj sezoni osvojila deseto mjesto, što je najbolji plasman Bijeljinaca u eliti, i izborila plasman u finale Kupa RS, već pripada istoriji, jer je najveći dio njenih članova napustio Bijeljinu.

Fudbalerima koji su otišli iz Radnika pridružio se i Jovo Kojić koji je u posljednje dvije sezone nosio kapitensku traku. Iako je cijeli pripremni period proveo u Radniku, na kraju je odlučio da karijeru nastavi u Čeliku iz Zenice. Neizvjestan je i status Eldina Mašića koji je u potrazi za fudbalskom srećom stigao do Njemačke, piše Glas Srpske.

O kakvim je promjenama riječ pokazala je “generalka” protiv Slobode iz Tuzle (1:1) jer su se u startnoj postavi “plavih” našla samo tri prvotimca iz prethodne sezone – Stanko Ostojić, Mirza Hasanović i Aleksandar Ćosović.

“Nekim stvarima sam zadovoljan, a nekim ne. I dalje nam ostaje veliki problem u realizaciji, jer olako propuštamo šanse koje stvaramo pred protivničkim golom. Što se tiče premijernog gostovanja Širokom Brijegu, sigurno je da je domaćin veliki favorit u tom meču, a mi ćemo gledati da što skuplje prodamo svoju kožu”, rekao je Srđan Bajić, šef stručnog štaba Radnika.