Mladost iz Velike Obarske gost federalnog prvoligaša

[dropcap]BIJELJINA[/dropcap] Treći predstavnik iz Republike Srpske u osmini finala Kupa BiH, Mladost iz Velike Obarske, gostovaće u Jajcu, gdje će se sastati sa prvoligašem FBiH, Metalegeom.

Ekipa iz Jajca je prilična nepoznanica ne samo široj sportskoj javnosti, već i Obarščanima, ali u njihovim redovima vlada optimizam i želja da se plasiraju u narednu rundu takmičenja. Zato im je prevashodan cilj da u današnjem susretu ostvare što bolji rezultat i tako spokojno dočekaju revanš.

Trener Dušan Jevrić, za razliku od tima koji je nastupio u prošlonedjeljnom susretu protiv Slavije, izvršiće određene korekcije da bi igrači sa manjom minutažom imali priliku za dokazivanje.

“U Kupu BiH želimo da napravimo što veći iskorak i zato smo u Jajce otputovali dan prije utakmice, kako bi ekipa imala dovoljno vremena da se odmori od dugog puta i što bolje spremi za utakmicu. U ovom susretu biće nekih rotacija u ekipi, jer želim da pružim priliku fudbalerima, koji su do sada manje igrali. Ovakve utakmice su idealne da bi se dokazali i izborili mjesto u startnoj postavi. Bez obzira ko bude igrao očekujem dobar rezultat i poslije dvomeča prolaz u četvrtfinale”, naglasio je Dušan Jevrić, šef stručnog štaba Mladosti, za Glas Srpske.