Kros: Najbolji meč otkad igram

[dropcap]BRAZIL[/dropcap] Fudbaler Njemačke Toni Kros rekao je da nikada nije vidio svoju reprezentaciju da igra na tako visokom nivou.

Nijemci su se plasirali u finale Svjetskog prvenstva, nanijevši Brazilu najteži poraz u istoriji, rezultatom 7:1.

„Bila je ovo impresivna predstava, najbolja predstava Njemačke u kojoj sam učestvovao. Počeli smo da vjerujemo od prvog minuta, a vidjeli smo da je Brazil malo oklijevao prilikom donošenja odluka, i to smo iskoristili“, rekao je Kros, a prenosi B92.

On je za samo 13 minuta zabilježio asistenciju i postigao dva gola, što mu je donilo epitet najboljeg igrača meča. Ipak, ni sam nije mogao da vjeruje na kraju utakmice.

„Kada smo dali prvi, golovi su samo išli. Da mi je neko rekao da ćemo pobijediti sa 7:1, ne bih mu vjerovao. Ali, mislim da smo bili nevjerovatni, samo to mogu reći. Došli smo da postanemo svjetski šampioni, srećni smo i spokojni što smo prošli dalje, ali je ostala još jedna utakmica do kraja. Niko nije osvojio Svjetsko prvenstvo u polufinalu“, dodao je Kros.

Ni Tomas Miler nije krio oduševljenje nakon meča.

“Ovo je nešto neočekivano. Ne znam šta da kažem. Da budem iskren, ne mogu da vjerujem. Ovo je nešto potpuno ludo. Sve je išlo danas. Sada moramo da pobijedimo još jednom”, rekao je Tomas Miler.