Grom udario u avion sa španskim fudbalskim reprezentativcima!

[dropcap]BRAZIL[/dropcap] Španska fudbalska reprezentacija doživjela je novi šok, i to neposredno po završetku učešća na Mundijalu u Brazilu gdje je kao branilac trofeja ispala već u prvoj fazi takmičenja, poslije poraza od Holandije i Čilea, a zatim i nebitne pobjede nad Australijom.

Pri povratku za domovinu, španski reprezentativci su bili u avionu koji je, neposredno pred slijetanje udario grom, piše Blic.

Dok su čekali da slete na aerodrom Adolfo u Suarez u Madridu, članovi “furije” nisu ni mogli da slute da sa šokovima vezanim za Mundijal nije gotovo: grom je udario u njihov avion, ali, na sreću, povrijeđenih, baš kao ni veće štete – nije bilo.

“Tačno je da je naš let broj 2907 doživio udar groma, ali avion nije bio oštećen tom prilikom, niti je povrijeđen bilo koji putnik”, rekao je portparol kompanije Iberija.

Španci su, poslije novog užasa kroz koji su prošli, umakli na sporedan izlaz navijačima koji su ih sačekali na aerodromu, pa je oko 200 pristalica “crvene furije” ostalo uskraćeno za susret sa ljubimcima.