Fudbaleri Krupe raspucani u kontrolnoj utakmici

[dropcap]KRUPA NA VRBASU[/dropcap] Fudbaleri prvoligaša Krupe pobijedili su u test utakmici drugoligaša BSK sa ubjedljivih 4:1.

Na prvi pogodak čekalo se do 13. minuta, kada je Stefan Tomaš odlično uposlio Elvira Koljića, koji je preciznim udarcem loptu poslao u donji desni ugao nemoćnog Bojana Dobrijevića. Kardinalnu grešku zadnje linije “romantičara” u 46. minutu Koljić je iskoristio za 2:0, a minut kasnije ponovo je pogriješila odbrana Banjalučana, kada je mrežu BSK-a zatresao Slobodan Milanović.

U 65. minutu pogriješio je Jao Ji Hen, a to je vješto iskoristio Srđan Zeljković, koji je smanjio na 1:3. U 75. minutu neko od fudbalera banjalučkog drugoligaša je u kaznenom prostoru igrao rukom, a arbitar Srđan Simić je pokazao na penal, koji je u konačnih 4:1 pretvorio 17-ogodišnji Milan Šamara.

“Raduje me efikasnost u ovom susretu, u kojem su moji igrači, pored četiri postignuta gola, imali još nekoliko prilika. Međutim, težak teren nije im dozvolio da postignu još neki gol. Zadovoljan sam što su u šansama bili Koljić i Milanović, od kojih očekujemo da u šampionatu Republike Srpske postižu pogotke”, naglasio je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Krupe, za Glas Srpske.

Strateg tima iz Krupe na Vrbasu zadovoljan je urađenim na Balkani, kod Mrkonjić Grada, gdje su obavili jedan dio priprema.

“Sve je prošlo po predviđenom planu i nemam nijednu zamjerku. Želio bih da zahvalim osoblju hotela ‘Balkana’, kao i ljudima iz mrkonjićke Slobode, koji su nam stalno bili na raspolaganju i obezbijedili optimalne uslove za nesmetan rad”, dodao je Starčević.

Narednu provjeru fudbaleri Krupe imaće u četvrtak na svom terenu protiv Slobode iz Novog Grada.

Statistika

Stadion: FK Krupa u Krupi na Vrbasu.

Gledalaca: 100.

Sudija: Srđan Simić (Krupa na Vrbasu).

Strijelci: 1:0 Koljić u 13, 2:0 Koljić u 46, 3:0 Milanović u 47, 3:1 Zeljković u 65, 4:1 Šamara iz penala u 75. minutu,

Krupa: Petrić, Vuković, Paštar, Vidović, Ducanović, Malinović, Tomaš, Jandrić, Đukarić, Milanović, Koljić. Još su igrali: Vasić, Damjanović, Stanojčić, Jao Ji Hun, Vučenović, Stjepanović, Cvijanović, Šamara, Erak, Špica, Budić.

BSK: Dobrijević, Trubajić, Čegar, Savić, Knežević, Ritan, Damjanović, Zeljković, Milojević, Ilić, Todorović. Još su igrali: Rašić, Dakić, Kosić.