Delegacija Borca na “Marakani”

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Prijateljski susret Borca i beogradske Crvene zvezde biće odigran na Gradskom stadionu u Banjaluci u petak, 10. oktobra, u 17 časova.

To je definitivno dogovoreno na jučerašnjem sastanku predstavnika dva kluba na beogradskoj “Marakani”.

U delegaciji “crveno-plavih” bili su predsjednik Draško Ilić, potpredsjednik Darko Ljubojević, direktor Robert Zrilić i skaut Damir Špica, koje je ugostio vršilac dužnosti generalnog sekretara “crveno-bijelih” Zvezdan Terzić.

“Razgovarali smo i o interesnim sferama dva kluba, kao i o tome da naši mlađi treneri dolaze u Crvenu zvezdu na usavršavanje. Pokrenuta je inicijativa da se u što skorije vrijeme odigraju susreti svih starosnih selekcija dva kluba. Naravno, uz sve to cilj je i jačanje poslovne saradnje sa Crvenom zvezdom”, naglasio je Ilić za Glas Srpske.

Banjalučani su se susreli i sa četvrtom Zvezdinom “zvezdom” Vladimirom Petrovićem Pižonom, koji je nekada bio trener Banjalučana.

“Pižon je bio presrećan zbog naše posjete i drago mu je što saradnja dva kluba jača”, nastavio je Ilić.

Želja čelnika “crveno-plavih” je da 10. oktobar bude istinski praznik fudbala.

“Poznato je da u Banjaluci i Republici Srpskoj, uz Borac, Crvena zvezda ima najviše navijača. Zbog toga želimo da ovo bude prvorazredan sportski spektakl, ali i najava još čvršće veze sa klubom iz Ljutice Bogdana”, istakli su oni.