Borac motiv za podvig

[dropcap]BIJELJINA[/dropcap] Oslabljena Mladost iz Velike Obarske ugostiće Borac na premijeri na Gradskom stadionu u Bijeljini danas od 17.30.

Pravo nastupa nemaju Nikola Mazić, koji odrađuje tri žuta kartona zarađena u prošlom šampionatu, te Zoran Đurić i najveće pojačanje Duško Stajić, kojima još nisu stigli sertifikati, tako da će preskočiti prvo kolo.

“U goste nam dolazi veliki klub, sa tradicijom i rejtingom kakvim rijetko ko može da se pohvali u Premijer ligi BiH. Ovo će biti i te kako težak susret, jer je Borac napravio kvalitetan tim za ovu sezonu. Trener Banjalučana Vinko Marinović dobro je ukomponovao ekipu i predstoji nam teških 90 minuta. Napravili smo praktično potpuno novi tim, a ono što je za nas veliki plus je što će ova grupa igrača koja izađe na megdan Borcu igrati bez opterećenja kad je ime i prezime protivnika u pitanju”, rekao je Dušan Jevrić, trener Mladosti, za Glas Srpske.

Od svojih pulena očekuje maksimalan angažman tokom svih 90 minuta.

“Samo apsolutno ozbiljnim pristupom, uz potpunu koncentraciju, dosta trčanja i agresivnosti možemo do pozitivnog rezultata, koji bih nam mnogo značio na startu šampionata. Vjerujem da u 90 minuta možemo do podviga, što bi zaista bilo fantastično za ovaj novi tim Mladosti”, optimističan je Jevrić.