Sa radom krenuli fudbaleri iz Velike Obarske

[dropcap]VELIKA OBARSKA[/dropcap] Trener Mladosti Dušan Jevrić izvršio je prozivku i time ozvaničio početak priprema semberskog premijeligaša.

“Najzad smo krenuli sa radom, a prve dvije sedmice treniraćemo u Velikoj Obarskoj. Zatim odlazimo na visinske pripreme na Jahorinu gdje ćemo dorađivati našu formu. Sretan sam što sam i dalje na klupi ovog uzornog kolektiva i nadam se uspjehu i u narednoj takmičarskoj sezoni. Tokom priprema neke stvari ćemo rješavati u hodu, pogotovo kada je riječ o igračkom kadru koji nam nedostaje”, rekao je Jevrić za Glas Srpske.

Klub su zvanično napustili Dušan Hodžić, koji je otišao u mostarski Velež, Lazar Zečević (GOŠK Jug, Dubrovnik), a Vukašin Benović je u potrazi za novim angažmanom.

U prelaznom roku cilj je popuniti praznine u igračkom kadru.

“Moramo angažovati nekoliko iskusnijih igrača. Ono što svi u klubu generalno želimo je da ove godine postanemo još stabilniji u odnosu na proteklu godinu. Zato nam je cilj da od prvog dana radimo dobro i naporno kako bismo ostvarili svoje planove u šampionatu”, dodao je Jevrić.

Prozivci je prisustvovalo 14 fudbalera, a opravdano su bili odsutni golman Bojan Tripić i igrač Dragan Anđelić.

Na prvo okupljanje odazvali su se:

 1. Perica Trifković
 2. Delimir Bajić
 3. Miroslav Mazić
 4. Anel Ramić
 5. Srđan Savić
 6. Mikica Blagojević
 7. Mikica Krstić
 8. Dalibor Krezović
 9. Mikica Božić
 10. Aleksandar Vasić
 11. Aleksandar Jović
 12. Dragiša Komarčević
 13. Dragan Ristić
 14. Filip Kostić.