Borac bez prava na grešku

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Fudbaleri Borca u derbiju 12. kola Premijer lige BiH u nedjelju od 17 časova ugostiće povratnika u elitu, tuzlansku Slobodu.

Banjalučani su u seriju od šest utakmica bez poraza i žele da se ona nastavi.

“U ovom susretu nam je pobjeda imperativ, jer želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata iako smo svjesni da to neće biti nimalo lako. Ipak, vjerujem da ćemo uz maksimalan angažman stići do cijelog plijena i tako nastaviti borbu za sam vrh tabele”, naglasio je Petar Ilić, napadač Banjalučana, za Glas Srpske.

Kormilar “crveno-plavih” Vinko Marinović istakao je da pobjeda ne bi smjela doći u pitanje, ali treba da budu oprezni i ne dozvole bilo kakva iznenađenja.

“Tuzlaci su nedavno promijenili trenera i već je vidljivo da igraju puno čvršće u odbrani i da teže primaju golove. Međutim, vjerujem da strpljivom igrom možemo doći do cijelog plijena. U ovom meču neću moći računati na povrijeđene Aleksandra Malbašića i Bojana Kremenovića, dok je Darko Đajić još rovit. Crvene kartone odradili su Nebojša Runić i Uglješa Radinović i biće u kombinaciji”, istakao je Marinović.