Šarapova: Ana, plati tajm-aut, Ivanovićeva: Ti si surova!

[dropcap]NJUJORK[/dropcap] Ruskinja Marija Šarapova i Srpkinja Ana Ivanović, koje su među najlepšim damama svjetskog tenisa, nastavile su da se prepucavaju u medijima!

Sve je počelo prije desetak dana, kad je Šarapova izjavila da joj nije jasno zašto je Ivanovićeva, koja ju je savladala u meču polufinala mastersa u Sinsinatiju, zatražila medicinski tajm-aut tokom trećeg seta.

I kad je izgledalo kao da je to zaboravljeno, Ruskinja je u utorak opet, ovaj put indirektno, bocnula Ivanovićevu.

„Naplaćivala bih igračima medicinski tajm-aut. Tada bismo vidjeli kome je pomoć zaista potrebna. Mogli bismo da zaradimo hiljade dolara“, rekla je Šarapova, ali Ana joj nije ostala dužna odgovorivši da ne bi imala problem s plaćanjem tajm-auta i da ona može „mirno da spava“.

„Mislim da je to malo surovo. Sigurna sam da bi mnogi igrači pristali da plate jer je to u vezi sa zdravljem. Možda za toalet-pauze, ali to je druga priča. Mislim da igrači koriste medicinske tajm-aute jer su im zaista potrebni. Svako gradi svoju budućnost, svoj život. Ja imam svoj put, spavam mirno, a to je najvažnije na kraju dana“, odbrusila je Ivanovićeva, a prenosi Kurir.

Marija Šarapova, šesta na svjetskoj WTA listi, i Ana Ivanović, koja zauzima devetu poziciju, jedna drugoj su konkurencija, osim u tenisu, i po ljepoti. Ove dvije seksepilne dame svoj izgled su znale i da unovče. Tako je Ruskinja već dugi niz godina najplaćenija sportistkinja na svijetu jer, zahvaljujući sponzorskim ugovorima, zarađuje oko 25 miliona dolara godišnje. Ivanovićeva je na toj listi osma na svijetu, uz godišnju zaradu od 6,4 miliona dolara.