Borac proslavio duplu krunu

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Rukometni klub “Borac M:tel” je svečanim koktelom u Banjaluci proslavio osvajanje prvenstva i Kupa BiH u sezoni 2013/14.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je rukometašima “Borca” osvajanje prvenstva i Kupa BiH, poželio sreću i u narednoj sezoni i obećao da će klub imati njegovu podršku, saopšteno je iz Rukometnog kluba “Borac M:tel”.

“Kada imate sportskog duha i mladosti, kada imate upravu koja se bori sa problemima, uspjeh je zagarantovan”, rekao je Dodik.

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović istakla je da je RK “Borac” proslavio grad Banjaluku i da se nada da će i dalje to isto činiti, prenosi Srna.

Tešanovićeva je poželjela uspjeh rukometašima u narednom periodu, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.

Predsjednik Upravnog odbora kluba Željko Vasilić rekao je da je “Borac” dokazao svoj kvalitetnu zemlji, ali i regionu.

“Godina je bila izuzetno teška, ali ovaj uspjeh daje nadu u bolje sutra. Bez pomoći nadležnih institucija, mnogobrojnih sponzora, prije svega kompanije ‘M:tel’, ne bi bilo ni ‘Borca’. Želim ovom prilikom da im zahvalim što su uz nas”, rekao je Vasilić.

Kapiten RK “Borac M:tel” Branislav Obradović tvrdi da je dupla kruna ove godine od posebnog značaja.

“Mi smo, izuzev Ratka Nikolića, tim koji je sastavljen od domaćih igrača. Bili smo svjesni svog kvaliteta, imali jasan cilj i na kraju ostvarili veliki uspjeh”, rekao je Obradović.

Ovom prilikom uručene su zahvalnice nadležnim institucijama, mnogobrojnim sponzorima, medijskim kućama i prijateljima RK “Borac M:tel”.