Borac M:tel iskustvom protiv debitanta

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Rukometaši Borac M:tela u četvrtak gostuju ekipi Radničkog iz Kragujevca, u okviru 3. kola SEHA lige.

“Predstoji nam meč sa ekipom iz ‘našeg ranga’, pa su šanse 50:50. Imamo dva povrijeđena igrača, Mikića i Đukića, čiji je nastup pod znakom pitanja. Idemo da se borimo, da damo sve od sebe i, nadam se, da uzmemo prve bodove u sezoni. Naša prednost je iskustvo u igranju SEHA lige, a i odmorniji smo, jer će to biti njima treća utakmica u 10-ak dana”, kaže trener Igor Rađenović.

Igrač Davorin Vujović kaže da Borac putuje spreman u Kragujevac.

“Ekipa Radničkog debituje u SEHA ligi i željni su dokazivanja. To je kvalitetna ekipa, koja je prošle sezone bila vicešampion Srbije. Mi smo se pripremali cijele nedjelje za ovu utakmicu, tako da spremni idemo u Kragujevac na megdan Radničkom. Očekuje nas tvrda utakmica, ali se nadam što boljem izdanju moje ekipe i osvajanju prvih bodova u SEHA ligi ove sezone”, ističe Vujović.

On je zadovoljan prijemom u Banjaluci.

“Momci iz ekipe su me odlično prihvatili, atmosfera na treninzima i u svlačionici je ostavila veoma pozitivan utisak na mene tako da mi je drago što sam došao u Banjaluku i što sam dio jednog kluba s tradicijom. Što više upoznajem ovaj grad, sve više mi se sviđa”, otkriva Vujović, koji prvi put ima priliku da nastupa u SEHA ligi.

“SEHA liga je poslije Bundes lige najjača rukometna liga na svijetu. Imena ekipa koje učestvuju samo govori o tome o kakvoj ligi je riječ”, zaključio je on.