Nole prebolio poraz

[dropcap]IBICA[/dropcap] Iako ga je neuspjeh na Rolan Garosu rastužio, na lice najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića ponovo se vratio onaj njegov prepoznatljivi osmijeh.

Nole je nakon napornog turnira u Parizu otišao na odmor na Ibicu, gdje je poveo i nekoliko svojih drugara, između ostalog Viktora Troickog i Marka Stilitana, inače bivšeg momka teniske ljepotice Ane Ivanović.

Đokovićeve fotografije iz španskog ljetovališta, koje je svjetski poznato po partijima, izazvale su veliku pažnju na portalu “Daily Meila” pa su tako obožavateljke iz Velike Britanije komentarisale da srpski teniser ima “najzgodnije tijelo na planeti”, kao i da je “veoma seksi i muževan”.

Pokazujući svoju atletsku građu, obučen samo u plavi šorc za kupanje, Nole se, izgleda, na Ibici odmara i bez vjerenice Jelene Ristić i “puni baterije” za predstojeći Vimbldon.

Dobro raspoloženi srpski teniser se sunčao i kupao, a nije mu smetalo ni to što je na plaži bila velika gužva ni to što su ga mnogi prepoznali i htjeli da se slikaju s njim ili su mu tražili autogram.

Kao i prethodnih godina, Đoković će preskočiti turnire na travi i učestvovaće samo na egzibicionom Budls turniru prije nastupa u poznatom “All England Clubu”.