Mitre i Luka pamet u glavu: Upoznaćete seksi đavolicu i najljepšu navijačicu Mundijala!

[dropcap]BRAZIL[/dropcap] Sjećate li se mlađane Aksel Despigelar, djevojke koja je uzburkala čitav svijet tokom Svjetskog prvenstva?

Prelijepa navijačica selekcije Belgije bila je u centru pažnje svjetskih medija i fotografa dok su “crveni đavoli” igrali na Mundijalu, a na kraju je proglašena i za najlepšu na tribinama brazilskih stadiona u veoma jakoj konkurenciji, piše Telegraf.

Ona je po završetku svjetskog prvenstva postala model, ali je ubrzo dobila otkaz, jer su na njenom Fejsbuku pronađene slike koje otkrivaju da ona uživa u safariju i lovu na rijetke životinje zbog čega ju je javnost osudila.

Ipak, njena karijera na fudbalskom terenu se ovim neće završiti jer je atraktivna Aksel dobila poziv da izvede početni udarac na utakmici belgijskog šampionata između Anderlehta i Ostendea koja se igra u petak.

Mi samo možemo da poručimo Aleksandru Mitroviću i Luki Milivojeviću koji nastupaju za šampiona Belgije da budu pažljivi i da se potrude da opravdaju priču o Srbima kao velikim zavodnicima. Vidjećemo da li će ona odoljeti njihovom šarmu.