Mekgregor divljao po Njujorku, pa se predao policiji (VIDEO)

Irski MMA borac i doskorašnji UFC šampion u lakoj kategoriji Konor Mekgregor predao se policiji u Njujorku pošto je sa svojom pratnjom napao autobus u kome su se nalazili drugi UFC borci, koji su napuštali Barklis centar.

Grupa boraca i njihovih timova napuštala je “Barklis centar” u Njujorku, gdje će za vikend biti održan UFC223 spektakl, kada je njihovo vozilo iznenada napao kontroverzni irski borac Konor Mekgregor sa svojom pratnjom.

Kako je saopšteno iz njujorške policije Mekgregor je autobus gađao jednim nosačem za prtljag, i tom prilikom je vozilo oštećeno, a jedno lice je lakše povrijeđeno.

Mekgregor poslije izliva bijesa, koji je zabilježen i na video snimcima, nije odmah uhapšen, ali se kasnije predao policiji, gdje je protiv njega pokrenuta istraga.

“Ovo je nešto najodvratnije što se dogodilo u istoriji naše kompanije”, rekao je predsjednik UFC Dejna Vajt.

Konor Mekgregor je jedan od najpopularnijih MMA boraca u svijetu, a dodatnu slavu stekao je boks duelom protiv Flojda Mejvedera, koji je izgubio.

Irac je od 2016. godine bio šampion lake kategorije UFC, ali mu je pojas oduzet jer ga od tada nijednom nije branio. Zato je UFC zakao borbu između Rusa Habiba Nurmagomedova i Amerikanca Maksa Holoveja, za upražnjeno mjesto šampiona.

Ta borba će biti održana na UFC223 događaju, a prethodio joj je verbalni rat između Mekgregora i Nurmagomedova, dok je ruski borac prije nekoliko dana napravio incident sa Artjomom Lobovim, koji je sparing partner i prijatelj prgavog Irca, što je bio još jedan od motiva za čitav razvoj događaja.

(Sportklub.rs)