Ivanišević: Znao sam da saradnja Đokovića i Agasija neće potrajati

Razlaz Novaka Đokovića i Andrea Agasija je dugo bio centralna tema u teniskim krugovima, a kada je i Radek Štepanek završio saradnju sa Srbinom mnogi su digli ruke od nekeda najboljeg igrača svijeta.

Jedan od onih, koji je uvijek bio na strani Đokovića je Goran Ivanišević. Hrvat se otvoreno nudio Đokoviću za saradnju, ali do nje nikada nije došlo.

“Mislim da se Đoković rano vratio na teren, morao je da propusti Indijan Vels. Čuo sam da je zbog ruke uzeo i nešto lakši reket, a mijenjati težinu reketa nije uvijek dobro”, rekao je Ivanišević u opširnom intervju za hrvatski list.

Goran se osvrnuo i na nedavni razlaz Đokovića i Agasija.

“Nisam ni vjerovao da bi to moglo da potraje”, iskreno je odgovorio Hrvat, koji je dao i neko svoje mišljenje o stanju u svijetu tenisa.

“Nadal će ih sve pomesti. Ne vidim ko bi mogao da bude Špancu ozbiljan protivnik na šljaci. Rafa će tu nastaviti dominaciju, Marej je počeo da trenira i vjerujem da će se on vratiti u pravom svjetlu, isto kao i Stanislas Vavrinka. Mladi teniser će morati dobro ‘zapeti’ da bi nešto promijenili na vrhu”, zaključuje Ivanišević, koji očigedno ne vidi Đokovića opet na vrhu.

(jutarnji.hr)