Baloteli za kuću plaća 4,75 miliona funti

[dropcap]LIVERPUL[/dropcap] Mario Baloteli, napadač Liverpula, u velikom stilu se vratio u Englesku.

Mediji pišu da je pronašao novi dom u naselju Helsbi, a kuća se može opisati kao velika, blještava i preskupa, baš onakva kakva se očekuje od njega da je kupi.

Ovog ljeta se Italijan vratio u Englesku transferom iz Milana u Liverpul. S obzirom na postupke van terena kojima je punio novinske strane dok je bio član Mančester Sitija, pripadnici sedme sile na Ostrvu su s oduševljenjem dočekali njegov povratak.

Naravno, pored skandala koje je pravio, novinari su navikli i na njegovo luksuziranje. Svi se dobro sjećaju kada je novi ferari slupao poslije samo nekoliko vožnji, a sada im je u fokusu kakvu će kuću, odnosno vilu izabrati za život u Liverpulu.

Mediji na Ostrvu su prenijeli nekoliko informacija o njegovom mogućem domu, a ono što posebno ostavlja bez daha su fotografije vile. Nije poznata tačna cijena koju će Baloteli morati da plati, ali nagađa se da se radi o sumi od 4,75 miliona funti.

U “moru” pratećih objekata kraj kuće se nalazi i fudbalski teren.

U slučaju da se problematični fudbaler odluči da kupi ovu nekretninu, vjerujemo da će svi jedva čekati vrijeme božićnih praznika. Podsjećamo da je upravo za vrijeme života u Mančesteru na božićnoj žurci koju je priredio zapalio tadašnji dom vatrometom koji je “priredio” u dnevnoj sobi.