Audendag nije dovoljno kvalitetan za Igokeu?!

[dropcap]ALEKSANDROVAC[/dropcap] Rukovodstvo Košarkaškog kluba Igokea neće otpisati saradnju sa holandskim centrom Nikom Audendagom koji se proteklih dana nalazio na probi u timu iz Aleksandrovca.

“Audendag nije zadovoljio naše kriterijume pa smo odlučili da ne potpišemo ugovor sa njim. S obzirom na to, ponovo smo u potrazi za igračem koji igra na poziciji ‘petice’. Imamo nekih ponuda, ali ne žurimo tako da je moguće da počnemo takmičenje u Jadranskoj ligi i bez centra”, izjavio je Boris Spasojević, predsjednik Igokee, za Glas Srpske.

Tokom ljeta je aktuelni šampion BiH renovirao skoro cijeli tim, a iz prošlosezonske ekipe ostala su samo četvorica igrača – Branko Jorović, Duško Bunić, Draško Knežević i Aleksandar Radukić dok je i sa trenerom Vladom Jovanovićem produžen ugovor.

Kao pojačanja stigli su Džonaton Džons, Đorđe Drenovac, Mladen Jeremić, Marko Čakarević, Đorđe Milošević i Dražen Zlovarić. Sergej Pucar i Nemanja Manojlović su i dalje na probi.

Igokea je do sada odigrala 4 kontrolna susreta i ostvarila polovičan učinak, a narednu provjeru imaće sutra i prekosutra na turniru u Sarajevu.