Vlasenica sa pojačanjima do opstanka

[dropcap]VLASENICA[/dropcap] Fudbaleri Vlasenice privode kraju pripreme za debitantsku sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske.

U ekipi je došlo do znatnih promjena, kako na klupi tako i u igračakom kadru. Za šefa stručnog štaba imenovan je Momčilo Stanić, provjereni stručnjak koji je i selektor ženske reprezentacije BiH.

Njegov pomoćnik biće Vladimir Janjić, koji je sa ekipom napravio istorijski uspjeh plasmanom u najelitniji rang Republike Srpske.

“Zadovoljan sam odrađenim pripremama u kojima sam imao na raspolaganju skoro sav igrački kadar iz prošlog prvenstva, jer nas niko od nosilaca igre nije napustio. Uprava se pobrinula da dobijemo i nekoliko vrlo značajnih pojačanja, koja bi trebalo da nam pomognu u ostvarenju cilja, a on je prevashodno opstanak u Prvoj ligi. Znamo da to neće biti nimalo lako jer smo debitanti u najjačem rangu takmičenja, ali mislim da su igrači svjesni da samo velikim zalaganjem i privrženošću klubu mogu ostvariti cilj”, rekao je Stanić za Glas Srpske.

Poslednjih dana prelaznog roka Vlaseničani su dobili veliko pojačanje u Daliboru Krezoviću, iskusnom veznom igraču, koji je nastupao u Premijer ligi za ekipu Mladosti iz Velike Obarske.

“Drago mi je da sam stigao u Vlasenicu i da ću svojim iskustvom moći pomoći da se ostvare ambicije. Znam najveći broj igrača i mislim da imamo dobar tim”, rekao je Krezović.

Osim Dalibora Krezovića, u Vlasenicu su stigli i Aleksandar Limić (Modriča Maksima), Luka Tomašević (Igalo), Danijel Radojčić (Šekovići), te kvartet iz zvorničke Drine: Slobodan Radić, Mladen Ikić, Srđan Vidović i Željko Krčmar.