Tri igrača sigurno neće napustiti Crvenu Zvezdu

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je koji igrači definitivno neće napustiti “Marakanu” tokom zimskog prelaznog roka.

Crvena Zvezda je ove polusezone ostvarila rekordnu zaradu od transfera i istorijski rezultat ulaskom u Ligu šampiona, što je finansijski potpuno stabilizovalo klub sa Marakane, čiji je dug prema rečima Terzića sada između 10 i 12 miliona evra.

Crveno-beli nisu primorani da zbog preživljavanja prodaju najbolje igrače, a prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića, Milan Borjan, Marko Marin i El Fardu Ben nisu na prodaju.

– Borjan sigurno ne može da ide, jer nije na prodaju. Ima ugovor do 2020. godine i čim se vrati u Beograd sa odmora, biće mu revidirana plata. Moja velika želja je da Marko Marin ostane i učiniću sve da tako bude. Iako imamo sjajnu ponudu za njega, doveli smo ga za 700.000, a možemo da ga prodamo petostruko više. Otkriću vam takođe i da je velika želja trenera Milojevića da ostane Ben. Jedino ako ne stigne neka abnormalna ponuda, pa da se razmotri, jer je u timu već godinu dana. Ali u principu, on po želji trenera nije na prodaju – poručio je u razgovoru za O2 Zvezdan Terzić.