Slavoljub Muslin pozvao u reprezentaciju Aleksandra Sedlara i Filipa Stojkovića

Nije bilo velikih iznenađenja na prvobitnom spisku, ali je danas selektor Srbije Slavoljub Muslin servirao blagu senzaciju. On je odlučio da proširi spisak igrača za prijateljske mečeve protiv Kipra, Izraela i Rusije i odlučio se da pozove dvojicu igrača iz Superlige.

Iskusni stručnjak odlučio se da pod zastavu pozove Filipa Stojkovića iz Čukaričkog i štopera Metalca Aleksandra Sedlara. Poziv Stojkoviću ne može da se okraktaeriše kao iznenađenje, jer je već dve godine standardan u Čukaričkom. Reč je o možda najboljem desnom beku u Srbiji, koji je uvršten u tim prvenstva u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”.

Sa druge strane Aleksandar Sedlar je ove sezone bio najbolji igrač Metalca. Navodno, brzonogi štoper se dugo nalazi na radaru Crvene zvezde.
“Na spisku se nalazi nekoliko igrača koji su dugo bili povređeni i za mečeve koji se nalaze pred nama nećemo moći da računamo na njihove usluge, a opet želim da budu sa reprezentacijom.  Zbog toga sam pozvao Stojkovića i Sedlara, igrače koji su svojim partijama u šamponatu skrenuli pažnju”, rekao je za sajt FSS Slavoljub Muslin.