Petković: Spremni za Radnički

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković izjavio je da će ekipa biti potpuno spremna za početak takmičenja u Jelen Superligi.

Zvezda je na pripremama odigrala pet prijateljskih utakmica na pripremama u Sloveniji, a na posljednjoj protiv Vašaša nije uspjela da stigne do pobjede (1:1).

Ipak, Petković nije toliko zabrinut, već naglašava da je to samo bio loš dan.

„Činjenica je da smo odigrali meč sa Mađarima daleko ispod svojih mogućnosti i ispod nivoa koji je do sada bio na ovim pripremama. Čuli smo sve zamerke od šefa Lalatovića i dobro znamo šta treba ispraviti. Loš dan je normalan i treba da se desi, najvažnije je prvenstvo. Već sada mogu da garantujem da ćemo biti maksimalno spremni za utakmicu sa Radničkim, 9. avgusta na Marakani“, rekao je Petković, a prenosi B92.

Desni bek ’crveno-bijelih’ naveo je da očekuje veliku posjećenost na Marakani.

„Zvezda je neobjašnjivi magnet za svoje Zvezdaše. Očekujem odličnu posetu i veliku podršku jer krećemo u odbranu titule. Mislim da ćemo navijačima pokazati da će ova sezona biti u znaku crveno-belog i da će se poseta iz meča u meč podizati zahvaljujući našim pobedama i dobrim igrama“, dodao je Petković.