Obradović zamijenio Planića u OFK

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] OFK Beograd veoma brzo je uspio da pronađe zamjenu za Bogdana Planića, na Karaburmu je stigao dosadašnji defanzivac Partizana Milan Obradović.

Obradović je posljednjih godinu dana proveo u crno-bijelom dresu, narednih godinu dana braniće boje Romantičara.

Osim njega, ekipu OFK Beograda pojačao je i Mihajlo Cakić.

„Velika praznina se pojavila na štoperskoj poziciji odlaskom Planića, ali smo brzo i reagovali. Prazno mesto popunio je doskorašnji igrač Partizana, iskusni Milan Obradović. Cakić je bio uz nas, a konačna odluka da karijeru nastavi u OFK Beogradu je doneta juče“, rekao je sportski direktor Ardijan Đokaj za „Sport“.

Obradović je istakao da jedva čeka da počne rad u novoj ekipi.

“Drago mi je da sam došao u OFK Beograd, sjajna sredina sa dosta mladih igrača. Nadam se da ću se lako uklopiti i da ću uspeti da povedem mladu ekipu u nove pobede“, rekao je Obradović, a prenosi B92.

Mihajlo Cakić ima 24 godine i igra na poziciji štopera i centralnog veznog igrača. U karijeri je nastupao za Zariju Lugansk (Ukrajina), Slaviju Možir (Belorusija), Čukarički, a prošao je i omladinsku školu Partizana.

“Čast mi je doći u veliki klub i igrati za OFK Beograd. Prvenstvo se polako bliži i vreme je da se priča na terenu, te se nadam da ću opravdati poverenje svih u stručnom štabu“, naveo je Cakić.