Mokri dolovi olimpijski pobjednici

[dropcap]TREBINJE[/dropcap] Ekipa Mokrih dolova pobjednik je 58. olimpijade u malom fudbalu, tradicionalnog takmičenja trebinjskih naselja.

Oni su u finalu poslije boljeg izvođenja penala pobijedili ekipu Hrupjela rezultatom 4:2 (1:1).

Ekipa Hrupjela je povela u prvom poluvremenu golom hrvatskog reprezentativca Darija Marinovića, da bi Mokri dolovi izjednačili u posljednjim sekundama utakmice. Vladimir Vladisavljević je iskoristio igrača više na terenu, poslije isključenja golmana Mladena Kukrike.

Finalnu utakmicu je pratilo 2.000 gledalaca, koji su fer i sportski navijali za obje ekipe, što je dokaz da Olimpijada vraća stari sjaj.

U utakmici za treće mjesto Tini je bio bolji od Tini Stanice, takođe poslije izvođenja penala sa 4:3 (1:1), piše Glas Srpske.

Pobjedniku je pripao pehar u trajno vlasništvo, prelazni pehar, medalje i 1.500 maraka, dok je drugoplasirani uz medalje i pehar dobio 750 maraka. Ekipi Tinija, kao trećeplasiranoj pripali su pehar, medalje i 500 maraka.

Za najboljeg igrača Olimpijade proglašen je Dejan Džudža iz Mokrih dolova, za najperspektivnijeg igrača izabran je Aleksa Radmilović (Mokri dolovi), najbolji strijelac je Miljan Milišić iz Donjih Polica sa 8 golova, a najbolji golman Mladen Kukrika iz Hrupjela.

Paralelno sa Olimpijadom za seniore igrana je i mala Olimpijada za mlađe kategorije.

Kod pionira prvo mjesto osvojila je Hrupjela, drugo Mokri dolovi, a treće Gorica. Kod kadeta, Hrupjela je bila prva, Gorica druga, a Mokri dolovi treći. Najbolji pionir je Nikola Mrkajić, a golman Miroslav Pjanić, obojica iz Hrupejla, dok je kod kadeta najbolji igrač Milan Ljubibratić (Hrupjela), a najbolji golman Risto Perišić (Gorica).