Milošević: Turnir prijateljstva pun pogodak

[dropcap]BIJELJINA[/dropcap] Turnir prijateljstva je već prve godine pokazao svu svoju snagu, ali i potrebu da se na jednom mestu okupe mlađe kategorije ekipa iz cijelog regiona koje su nekada igrale zajedničku ligu. Dovoljno je na jednom mestu videti kako se posle napornih utakmica druže dečaci iz klubova sa prostora nekadašnje Jugoslavije pa da se konstatuje da je turnir bio pun pogodak.

Izjavio je ovo za Glas Srpske proslavljeni srpski fudbaler Savo Milošević, koji je organizator ovog događaja u Bijeljini.

Čestitke stižu sa svih strana, što je ujedno i velika obaveza da već naredne godine odu korak dalje.

“Reakcije su fantastične. Dosta ljudi iz fudbalskog sveta je znalo za moju ideju, ali dok se nešto ne pokrene uvek postoji sumnja kako će sve teći. Ipak, sve vreme bio sam siguran da će ideja biti prepoznata od svih klubova u regionu i da će se rado odazvati pozivu. Tako je i bilo. Sada sve teče i iznad naših očekivanja. Hvala svima na trudu koji su uložili u organizaciju i svim gostima. Veoma smo ponosni na ambijent koji imamo ovde. A, koliko vidim, sve ekipe su prezadovoljne što se uopšte dešava jedna ovakva manifestacija”, rekao je Milošević.

Mnogobrojni asovi su od početka Turnira prijateljstva svojim prisustvom dali podršku ideji.

“Stvarno imamo veliki broj gostiju kojima sam zahvalan što su, pre svega, podržali turnir, a zatim ga i uveličali svojim prisustvom. Između ostalog, posetili su nas Dragan Ćirić, Ivan Tomić, Goran Pandurović. Zatim tu su bili Husref Musemić, pa onda Radmilo Mihajlović, legendarni igrač “Želje” iz Sarajeva i kasnije Bajerna. Prema učesnicima, našim gostima, ali i fudbalu uopšte, imamo obavezu da ovaj turnir postane tradicija, a učinićemo sve da ga svake godine podignemo na viši nivo”, kazao je Milošević.