Miloš Ninković: Samo još ja falim u Zvezdi

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Među navijačima Crvene zvezde i dalje tinja nada da će se Miloš Ninković priključiti pripremama prvog tima. Iako je iskusni fudbaler prije nekoliko nedjelja rekao da od toga nema ništa, popularni Nine otkriva da se i dalje lomi.

„Drago mi je što se stara ekipa ponovo okuplja (smeh)! Još im samo ja falim (smeh)! Šalim se, naravno. Čujem se s Mijailovićem, Milijašem i Pečnikom skoro svaki dan. Nejc je izuzetan momak. Imam mnogo prijatelja u Crvenoj zvezdi. Treniraću s njima narednih šest meseci. Družićemo se, ali neću igrati“, priča otvoreno Ninković za Kurir i dodaje:

„Kakav bih to čovek bio da pogazim ono što sam nedavno rekao. I dalje stojim iza svojih reči. Nije u pitanju Crvena zvezda, mnogo volim taj klub, već sveukupno stanje u srpskom fudbalu. Te stalne priče o nekakvom nameštanju… Meni su gostovanja bila smrt, a i ne bih da gušim mlade igrače.“

Jedino što bi moglo da promijeni odluku Miloša Ninkovića je da Crvenoj zvezdi ne krene dobro u Superligi.

„Voleo bih da ne kaskaju u prvenstvu. Da im dobro krene od prvog kola. Ne znam… Eto i vi, kao i mnogi moji prijatelji, sada insistirate na povratku. Nije ni meni lako. Stalno se borim sa sobom, ali neću igrati do zime. Definitivno! Ako i tada ne bude prave ponude, biće onako kako biti mora. Ništa ne znam da radim osim fudbala i tu ću i ostati“, rekao je Miloš Ninković, koji u decembru puni 30 godina.