Marinović traži rivale po mjeri

[dropcap]BANJALUKA[/dropcap] Fudbaleri Borca su završili prvi dio priprema na Balkani, a idućih 7 dana radiće u Banjaluci.

Najveći problem za trenera Vinka Marinovića trenutno je nedostatak kvalitetnog protivnika.

Pobjeda protiv hrvatskog prvoligaša Istre – 1:0 (strijelac Aleksandar Subić) u petak u Mrkonjić Gradu je ohrabrila stručni štab “crveno-plavih” ali otkrio nedostatke u igri Banjalučana.

“Ne mogu da budem nezadovoljan igrom u ovoj fazi priprema. Igrači su ispunili zadatke, odigrali dobro u većem dijelu utakmice protiv Istre, ali moramo da nastavimo u istom ritmu. Problem je što nemamo ugovorenu nijednu kvalitetnu provjeru kako bih imao bolji uvid u mogućnosti igrača koji su došli”, rekao je Marinović za Glas Srpske.

Odlaskom Harisa Handžića u rusku Ufu, Banjalučani su primorani da do kraja prelaznog roka potraže još jedno pojačanje u napadu, kao i na desnom beku.

“Pregovaramo sa nekoliko igrača, ali još ne možemo da pričamo o imenima. Nadam se da ćemo u što skorije vrijeme završiti prelazni rok kako bi trener Marinović imao dovoljno vremena da uigra ekipu”, rekao je Robert Zrilić, direktor kluba.

Danas će se ekipi priključiti učesnik Svjetskog prvenstva u Brazilu, golman Asmir Avdukić, koji će sigurno ostati na Gradskom stadionu.