Lazović: Nije problem i da ostanem

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da će samo u dogovoru sa čelnicima odlučiti da li će otići, ali i da mu neće biti problem da ostane u ekipi.

“Tu sam, treniram, dajem maksimum i ako bude nešto, u dogovoru s klubom odlučiću da li ću ostati. Nemam nikakav problem da ostanem, videćemo šta će biti”, rekao je Lazović novinarima na pripremama Zvezde u mjestu Terme Čatež u Sloveniji.

Lazović, koji je prošlih sezona bio jedan od najboljih Zvezdinih fudbalera, rekao je da još ne zna da li ima konkretnih ponuda iz inostranstva.

“Niko mi ništa nije pričao, nisam mnogo pričao s ljudima iz kluba na tu temu. Ako bude nešto konkretno, reći će mi. Sada razmišljam samo o Zvezdi i o početku prvenstva”, naveo je Lazović, a prenosi B92.

Čačanin vjeruje da će Zvezda u narednom periodu biti sve bolja.

“Mnogo igrača je otišlo, ali se priklučilo mnogo mladjih, Nejc Pečnik će, nadam se, potpisati, imamo novog trenera, treba vremena da se uklopimo, ali kako vreme odmiče ide sve bolje”, rekao je Lazović.

On je ocijenio da crveno-bijeli imaju velike šanse da odbrane šampionsku titulu u srpskom prvenstvu.

“Ako na svakoj utakmici damo maksimum i idemo na pobedu, lakše ćemo do cilja. Ne gledam protivnike, Partizanu je ostala ista, dobra ekipa, ali mislim da ćemo mi sve ‘skockati’ do početka prvenstva i ići na titulu”, zaključio je brzonogi krilni napadač.

Lazović je rekao da očekuje da se borba za titulu oduži do samog kraja prvenstva, kao i prošle godine.