Lalatović: Zvezdi potrebna još 4 pojačanja

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da odbrana titule ostaje imperativ i da su mu za ostvarenje tog cilja potrebna još 4 pojačanja.

“Potrebna su nam još četiri pojačanja, pošto nam je otišlo sedam standardnih igrača koji su doneli titulu. Imperativ je titula, ali i profit klubu preko mladih igrača”, rekao je Lalatović novinarima na “Marakani” pred polazak u Sloveniju i dodao da bi volio da Darko Lazović i Đorđe Rakić ostanu u klubu.

Fudbaleri Crvene zvezde su danas krenuli na drugi dio priprema u Terme Čatež, a na put su krenula 23 igrača.

“Očekuju nas utakmice protiv Vašaša, Hanovera, dok je generalna proba sa Genčlebirligijem na programu 2. avgusta. Najverovatnije će biti otkazana utakmica protiv Marseja jer postoji problem oko letova. Voleo bih da ostanemo u Sloveniji kako ne bismo gubili treninge zbog putovanja”, istakao je Lalatović.

On je dodao da je zadovoljan igrama svog tima na turneji u Belgiji, gdje su ostvarena dva remija, sa Genkom i Mehelenom.

“Zadovoljni smo proveravama u Belgiji, gde smo igrali protiv dva odlična protivnika. Genk je redovan učesnik evropskih takmičenja, a mi smo ga nadigrali u većem delu meča i bilo bi zasluženo da smo pobedili. Raduje me naša igra protiv Mehelena, iako smo bili umorni. Primili smo golove nakon naših kikseva, ali smo se vratili posle deficita”, naveo je Lalatović.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da je postojao sukob igrača sa vršiocem dužnosti generalnog sekretara, Zvezdanom Terzićem, oko finansija.

“To je više naduvana priča, ne bih joj davao na važnosti. Nije bilo velike polemike, samo diskusije i običan sastanak. Tvrdim da se ništa veliko nije desilo”, zaključio je Lalatović.