Inzagi: Pokušaću da resetujem sve priče o Baloteliju

[dropcap]MILANO[/dropcap] Trener Milana Filipo Inzagi rekao je danas da je njegov tim ima obavezu da se bori za titulu u Seriji A, ali da bi bio zadovoljan plasmanom među prva tri mjesta koja vode u Ligu šampiona.

“Želim da moj tim bude na nivou Juventusa i Rome i da se bori za titulu. Ukoliko to ne budemo uspjeli, onda je glavni cilj treće mjesto i ulazak u Ligu šampiona. Milan ima mnogo mladih i talentovanih igrača i zato moramo da budemo strpljivi. Momci odlično rade i napredujemo svakim danom. Milan mora uvijek da ide na trofeje”, rekao je Inzagi italijanskim novinarima uoči polaska na turneju u SAD.

Italijanski mediji su prenijeli da bi napadač “rosonera” Mario Baloteli mogao da pređe u Arsenal, ali je Inzagi istakao da su male šanse da se taj transfer realizuje.

“Mario je naš bitan igrač i želim da mu pomognem kako bi još više napredovao. Pokušaću da resetujem sve loše što se priča o njemu i želim da iskoristim njegov potencijal. Moramo da pronađemo zamjenu za njega ukoliko ga klub proda, ali vjerujem da će ostati”, naveo je Inzagi.

Milan će u Americi odigrati prijateljske utakmice protiv Olimpijakosa, Mančester Sitija, Liverpula i meksičkog Čivasa.