Lalatović: Ima još mnogo da se igra

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je večeras da je nezadovoljan neriješenim rezultatom protiv Voždovca, ali je istakao da je prvenstvo dugo i da će biti još iznenađujućih rezultata.

“Nisam zadovoljan, prvenstveno zbog načina na koji smo primali golove, iako smo znali da je Voždovac jak u prekidima. Tako smo i primili prvi gol. Imali smo inicijativu, stigli do izjednačenja, ali smo opet napravili veliku grešku kod drugog gola. Ponovo smo se vratili, a na kraju smo promašili nekoliko šansi za pobedu”, rekao je Lalatović na konferenciji za novinare poslije meča u Ljutice Bogdana (2:2).

“Poremetio nas je ovaj rezultat, ali ima još mnogo da se igra. Nadam se da će biti još kikseva, više od strane naših rivala. Sledeća utakmica je derbi, idemo da pobedimo”, poručio je trener Zvezde.

On je dodao da je ekipi mnogo nedostajao povrijeđeni napadač Ðorđe Rakić. Lalatović je istakao i da je Zvezdi večeras falilo i sreće u završnici akcija, prije svega u realizaciji.

Trener Voždovca Zoran Milinković istakao je da je njegov tim zasluženo osvojio bod.

“Nisam očekivao ovako težak meč, mnogo smo se potrošili. Dva puta smo vodili, svesno smo prepustili Zvezdi dominaciju u igri. Moji igrači su ‘poginuli’ i odigrali muški. Sada izlazimo iz neprijatne situacije”, kazao je Milinković.