Kunić udarna igla Radnika

[dropcap]BIJELJINA[/dropcap] Petar Kunić, prvotimac Dukle iz Praga, koji je posljednjih 6 mjeseci proveo na pozajmici u matičnom Borcu iz Banjaluke, novo je i posljednje ovoljetošnje pojačanje Radnika.

Visoki napadač je odlučio da i iduću polusezonu provede na pozajmici, a čelnici Radnika bili su najkonkretniji u namjeri da ga dovedu.

“Dogovorili smo sve uslove, a danas bih trebalo da potpišem ugovor. Mislim da je Radnik trenutno dobra sredina za mene, bitno mi je da igram i nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi iz kluba. Svjestan sam da se od mene očekuju golovi, pa se nadam da će ih biti mnogo”, rekao je Kunić za Glas Srpske.

Odlaskom iz kluba 6 standardnih prvotimaca – golmana Stevice Zdravkovića, zatim igrača Marka Obradovića, Matije Kataneca, Zorana Nikića, Dejana Vučića i Nebojše Šodića, uprava Radnika je bila prinuđena da renovira tim.

Prije Kunića Radnik su pojačali golmani Boriša Bodiroga, Dragan Đorđić, te igrači Davor Arnautović, Filip Vujić, Cvijetin Pavić, Slobodan Đurđić, Rajko Galešića i Milan Basrak.

Prema riječima sportskog direktora Bore Đokića, Kunićevim dolaskom je za Bijeljince završen prelazni rok.

“Najbitnije je da smo zadržali kostur ekipe od prošle sezone. Tu prije svega mislim na Stanka Ostojića, Mirzu Hasanovića, Eldina Mašića, Aleksandra Ćosovića, te Jovu Kojića, a od Željka Krsmanovića, Milivoja Lazića, Slađana Antića, Dragana Došle i Ademina Hadžića očekujemo punu afirmaciju u predstojećem šampionatu”, ocijenio je Đokić.

Ćezena

Radnik će do početka šampionata kompletne pripreme odraditi u Bijeljini.

Zanimljivo je da će Bijeljinci na poziv člana italijanske Serije “A”, Ćezene, 26. jula u Italiji odigrati prijateljsku humanitarnu utakmicu.