Kojić: Teško protiv Kozare

[dropcap]PRIJEDOR[/dropcap] Dejan Kojić, vezni fudbaler Rudar Prijedora, zajedno sa golmanom Daliborom Kozićem sa posebnim nestrpljenjem očekuju subotnju utakmicu protiv Kozare u Gradišci, koja se igra od 14.30.

Njih dvojica će u pretposljednjem, 12. kolu Prve lige Republike Srpske igrati protiv svog bivšeg kluba, ali Kojić ističe da će mu to biti dodatni motiv da pruži što bolju partiju.

“Cijenim svoje bivše saigrače i volim Kozaru, ali sada fudbalski hljeb zarađujem u Prijedoru i tu nema nikakve sentimentalnosti”, rekao je Kojić za Glas Srpske.

Šef stručnog štaba “rudara” sa Sane Darko Nestorović neće moći da zbog žutih kartona računa na standardne prvotimce Sinišu Radoju, Nebojšu Šodića i Sinišu Saničanina.

“Bićemo oslabljeni i čeka nas težak posao protiv lidera na tabeli, koji ima najbolju gol-razliku i najefikasniji je tim u ligi. Prepuštamo ulogu favorita domaćinu, sa pravom je zaslužuje. Ipak, ne predajemo se unaprijed. Na proteklom gostovanju napravili smo iznenađenje u Trebinju savladavši Leotara. Ovoga puta bili bismo zadovoljni i bodom. Najvažnije je da krajiški duel starih sportskih prijatelja donese korektnu igru i kvalitetan fudbal, a neka pobijedi bolji”, dodao je Kojić.