Čović: Vujoševiću, ostavite moju porodicu na miru

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Predsjednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović pozvao je trenera Partizana Duška Vujoševića da ostavi njegovu porodicu na miru.

Čović je reagovao povodom “novih napada, uvredljivih i neumjesnih izjava na račun njegove porodice”, koje je Vujošević ranije danas izneo preko zvaničnog sajta Partizana.

“Sram vas bilo Duško Vujoševiću, šta vam je moja porodica zgrešila? Ja vašu porodicu nikada nisam dirao niti ću je dirati. Ovakvi vaši istupi u medijima direktno pokazuju da ste upravo vi inicijator uvreda na račun moje porodice svih ovih godina i zato snosite i odgovornost za sve što će se ubuduće dešavati mom sinu i kompletnoj mojoj porodici”, rekao je, između ostalog, Čović za sajt Crvene zvezde.

On je skrenuo pažnju nadležnim organima Košarkaške lige Srbije da reaguju na “govor mržnje trenera KK Partizan”.

“Takođe, skrećem pažnju i na ono što će se događati na utakmicama, kako bi se obezbedila regularnost takmičenja. Čoveče, ostavite više moju porodicu na miru, a treba da vas je stid i sram svega što radite”, poručio je Čović.

Vujošević je u najavi sutrašnje utakmice 13. kola Superlige Srbije protiv FMP-a pozvao navijače Partizana da ne vrijeđaju gostujućeg igrača Filipa Čovića pogrdnim imenima, navodeći da je Čović junior “pravi sportista i gospodin i najbolje što ta familija ima”.