Čilić se ukazao u Međugorju (FOTO)

[dropcap]MEĐUGORJE[/dropcap] Nakon što je spektakularno dočekan u svom rodnom gradu, Marin Čilić, pobjednik US Opena, na večernjoj misi se pridružio svojim sugrađanima, prijateljima i fanovima, javlja Anadolu Agency.

Uz zvuke velikog međugorskog hora i riječi fra Marinka Šakota, Čilić je pročitao poglavlje iz Svete knjige pred nekoliko hiljada ljudi.

Marin Čilić svoj najbolji trenutak karijere trenutno proživljava u svom rodnom Međugorju gdje ga je dočekalo mnoštvo sugrađana prijatelja i članova porodice koji su konstantno uzvikivali njegovo ime i sa suzama u očima slavili ovaj istorijski trenutak za Međugorje.

Čilić je stigao u pratnji stotinjak motora, vozeći se u oldtimer Mercedesu niz glavnu ulicu grada gdje je pozdravljao sve prisutne fanove. Predsjedavajući Savjeta ministara Vjekoslav Bevanda i gradonačelnik zagraba Milan Bandić su jedni od prvih koju su mu čestitali na uspjehu, nakon čega se Marin, uz brojne zagrljaje, kako prijatelja tako i sugrađana i članova porodice, zaputio ka crkvi.

cilic_medjugorje