Fudbaleri Drine poraženi u Ljuboviji

[dropcap]LJUBOVIJA[/dropcap] Fudbaleri Drine poraženi su od člana Prve lige Srbije, Kolubare iz Lazarevca, sa 0:2 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Ljuboviji.

Utakmica je bila veoma živa i dinamična sa prilikama na obje strane. U prvom dijelu susreta treneri Ristanović i Mićić izveli su najbolje timove na koje računaju u prestojećem prvenstvu, dok su u drugom poluvremenu igrali i svi ostali igrači, piše Glas Srpske.

Kolubara je stigla u vođstvo u 50. minutu, kada je rezervista Spasojević, udarcem sa oko 25 metara pogodio donji desni ugao gola Maksimovića.

U 56. minutu Zvorničani su imali veliku priliku za izjednačenje, ali Rustemović nije iskoristio penal. Kazna je stigla u 75. minutu kada je Čukić šutirao sa nekih 25 metara i savladao rezervnog golmana Erića za konačnih 2:0.

Sljedeće prijateljske utakmice Drina će imati na Memorijalnom turniru “Božidar Kićović”, koji se igra ovog vikenda u Loznici.

Statistika

Stadion: Gradski u Ljuboviji.

Gledalaca: 50.

Strijelci: 1:0 Spasojević u 50, 2:0 Čukić u 75. minutu.

Sudija: Nenad Knežević (Ljubovija).

Kolubara: Ranković, Pilica, A. Dabić, Milošević, Marković, Vukmir, Tanušev, Marinković, V. Krstić, Trnavac, Drinić. Još su igrali: Matić, Milovanović, Dimitrijević, Jakovljević, Obradović, Čukić, Spasojević, M. Dabić, D. Krstić, Đurđević, Simić. Trener: Predrag Ristanović.

Drina: Maksimović, Radović, Đerić, Uzelac, Memović, Kikić, Rustemović, Kostić, Ilić, Lazarević, Đurić. Još su igrali: Erić, Li, Kim, Hasanović, Ćulum, Lazić, Milošević, Marković, Suljić. Trener: Dragan Mićić.