Dmitrović i Jeknić zadovoljili na probi

[dropcap]TREBINJE[/dropcap] Milovan Dmitrović i Vojin Jeknić novi su igrači Leotara.

Poslije dobrog utiska koji su ostavili na treninzima, ali prije svega na prijateljskoj utakmici protiv Igala (3:2), kada su se upisali u strijelce, zaslužili su povjerenje stručnog štaba i u narednih nekoliko dana potpisaće ugovore.

Dmitrović (21) igra na poziciji krilnog napadača. Ponikao je u portugalskom Nasionalu, gdje je nastupao za juniorski tim, a u Leotar je stigao iz Seljaka iz Mihajlovca, za koji je nastupao kao pozajmljeni igrač beogradskog Čukaričkog.

Jeknić (20) je crnogorski omladinski reprezentativac koji je ponikao u Rudaru iz Pljevalja, za koji je odigrao i nekoliko evropskih utakmica. U Leotar je došao iz Bokelja.

Osim njih dvojice, potvrđeno je da će i Miloš Marković, koji je prošle godine igrao za Leotar, i u narednom periodu nositi dres tima sa “Polica”.

“Sa ovim igračima smo riješili probleme u veznom redu, ali i u odbrani. Njihovim dolaskom dobijamo na raznolikosti, jer mogu da pokriju više pozicija u timu. Za ostale igrače ćemo vidjeti u narednih nekoliko dana. Ako dokažu da zaslužuju dres Leotara, i oni će ostati. Treba nam još jedan napadač”, naglasio je Damjan Ratković, šef stručnog štaba Leotara, za Glas Srpske.