Darko Lazović na meti Olimpijakosa

[dropcap]BEOGRAD[/dropcap] Grčki šampion Olimpijakos ponudio je dva miliona evra Crvenoj zvezdi za Darka Lazovića, prenijeli su grčki mediji.

Iako još nema zvanične potvrde iz “crveno-bijelih”, mediji prenose da su čelnici kluba iz Pireja počeli pregovore sa Lazovićevim predstavnicima, kao i sa Zvezdom, i da bi u narednim danima moglo da dođe do konkretizacije posla, pošto se očekuje konačna ponuda.

S obzirom na to da je brzonogi ofanzivac jedan od igrača kome Zvezda duguje novac, dio sume koju bi Olimpijakos eventualno uplatio na račun srpskog kluba na ime obeštećenja bio bi iskorišćen da “crveno-bijeli” isplate Čačanina.

Zvezda je prije dvije godine imala na stolu ponudu Salcburga od četiri miliona evra, ali su čelnici kluba tada odlučili da je odbiju. Sada su Beograđani satjerani u ćošak, jer su u ogromnim finansijskim problemima i neophodne su im pare da bi uopšte stekli uslov za nastup u Superligi Srbije iduće sezone.

S druge strane, Beograđani su počeli pregovore sa bivšim napadačem Andrijom Kaluđerovićem, koji je bio zamjena za Dragana Mrđu. Kaluđerović je slobodan igrač, pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa Peking Guanom, u koji je i otišao sa “Marakane” u februaru 2012.

“Imam ponude iz inostranstva, ali još ništa nisam odlučio. Trenutno se odmaram, a u ovoj sedmici ću razmotriti sve opcije. Sve je još otvoreno”, rekao je Kaluđerović medijima u Srbiji.