Brazilci “ugostili” i Vladu Budalu!

[dropcap]SAO PAULO[/dropcap] Skandal, i to nezapamćen! Brazilski fudbalski savez u petak nije obezbijedio internet konekciju na stadionu “Morumbi”, a srpskim novinarima zaboravio je da podijeli ulaznice za miks zonu.

Tako su izvještači iz Srbije onemogućeni da uzimaju izjave od fudbalera, ali ako mislite da je to sve od Brazilaca – varate se, jer najgore tek slijedi, javlja Sportski žurnal.

Brazilski savez je izdavao specijalne akreditacije svim novinarima za prijateljsku utakmicu po uzoru akreditacija koje FIFA izdaje za Mundijal. Slike od novinara, a ni od FSS nisu tražili, sami su ih pronalazili i stavljali.

Na akreditaciju izveštača “Žurnala” snimili su fotografiju menadžera Zorana Stojadinovića, nekadašnjeg direktora Crvene zvezde, na deformisanoj slici akreditacije novinara “Sporta” prepoznali smo ni manje ni više nego predsjednika FSS Tomislava Karadžića…

Bilo je još komičnih zamjena, a obrazloženje je glasilo da su Brazilci na internetu pretraživanjem došli do slika među kojima je bilo i pogrešnih.

Uoči utakmice akreditaciju je dobila i Gordana Čolić. I to kakvu – na slici je bio Vladimir Milisavljević Budala! Kako se član zemunskog klana, uhapšen u Španiji, našao na akreditaciji nikome nije jasno!

Nisu Brazilci ni pokušali da isprave bilo koju od grešaka.